

When	Round 2 - Sat May 21 <sup>st</sup> – Reverse Direction What	Where
From 07.00	Scrutineering for SLS <u>Group 1</u>	Tech Spec Building
From 07.40	Scrutineering for SLS <u>Group 2</u>	Tech Spec Building
From 08.20	Scrutineering for SLS <u>Group 3</u>	Tech Spec Building
From 09.00	Scrutineering for SLS Group 4	Tech Spec Building
07.30	SLS Sign On	Race Control
08.30	Drivers Briefing New for 2016 Drivers Only	Media Building
All SLS cars must be scrutineered before first warm up session!		
09.00	Car Trackday Session – 10 mins	Circuit
09.15	SLS Groups 1 Warm-up – 15 mins	Circuit
09.35	SLS Groups 2 Warm-up – 15 mins	Circuit
09.55	SLS Groups 3 Warm-up – 15 mins	Circuit
10.15	SLS Groups 4 Warm-up – 15 mins	Circuit
10.35	Car Trackday Session – 10 mins	Circuit
10.50	SLS Groups 1 Practice – 15 mins	Circuit
11.10	SLS Groups 2 Practice – 15 mins	Circuit
11.30	SLS Groups 3 Practice – 15 mins	Circuit
11.50	SLS Groups 4 Practice – 15 mins	Circuit
12.10	Car Trackday Session – 10 mins	Circuit
12.25	Lunch break	
13.25	Car Trackday Session	Circuit
13.40	SLS Group 1 Qualifying – 15 mins	Circuit
14.00	SLS Group 2 Qualifying – 15 mins	Circuit
14.20	SLS Group 3 Qualifying – 15 mins	Circuit
14.40	SLS Group 4 Qualifying – 15 mins	Circuit
15.00	Car Trackday Session – 10 mins	Circuit
15.15	SLS Group 1 Final	Circuit
15.35	SLS Group 2 Final	Circuit
15.55	SLS Group 3 Final	Circuit
16.15	SLS Group 4 Final	Circuit
16.35	Car Trackday Session – 10 mins	Circuit
16.50	Finish	
16.50	Awards	Champions Clubhouse



Round 3 - Sun 22 <sup>nd</sup> May – Clockwise		
When	What	Where
08.00	Scrutineering for SLS(Sunday Only Competitors)	Tech Spec Building
08.00	SLS Sign On (Sunday Only Competitors)	Race Control
08.30	Drivers Briefing New for 2016 Drivers Only	Media Building
09.00	Car Trackday Session – 10 mins	Circuit
09.15	SLS Groups 1 Warm-up – 15 mins	Circuit
09.35	SLS Groups 2 Warm-up – 15 mins	Circuit
09.55	SLS Groups 3 Warm-up – 15 mins	Circuit
10.15	SLS Groups 4 Warm-up – 15 mins	Circuit
10.35	Car Trackday Session – 10 mins	Circuit
10.50	SLS Groups 1 Practice – 15 mins	Circuit
11.10	SLS Groups 2 Practice – 15 mins	Circuit
11.30	SLS Groups 3 Practice – 15 mins	Circuit
11.50	SLS Groups 4 Practice – 15 mins	Circuit
12.10	Car Trackday Session – 10 mins	Circuit
12.25	Lunch break – Drifting Demo	Tri-Oval
13.25	Car Trackday Session – 10 mins	Circuit
13.40	SLS Group 1 Qualifying – 15 mins	Circuit
14.00	SLS Group 2 Qualifying – 15 mins	Circuit
14.20	SLS Group 3 Qualifying – 15 mins	Circuit
14.40	SLS Group 4 Qualifying – 15 mins	Circuit
15.00	Car Trackday Session – 10 mins	Circuit
15.15	Drifting Competition	Tri-Oval
15.35	Car Trackday Session – 10 mins	Circuit
15.50	SLS Group 1 Final	Circuit
16.10	SLS Group 2 Final	Circuit
16.30	SLS Group 3 Final	Circuit
16.50	SLS Group 4 Final	Circuit
17.10	Car Trackday Session – 10 mins	Circuit
17.25	Finish	
17.20	Awards	Champions Clubhouse